Account Manager, SwedenVi söker en Account Manager vars huvuduppgift är att arbeta med nykundsbearbetning samt vidareutveckla redan befintlig kundportfölj. Du utgår från kontoret i Täby som du delar med 16 kollegor. Du är aktiv på marknaden och är ute på kundbesök ett par dagar i veckan. Hos Hatteland Technology erbjuds du möjligheten att få arbeta med tekniska lösningar inom computing- och visionsystem som ligger i teknologisk framkant. 


Vi söker dig som brinner för att arbeta med försäljning och som motiveras av att serva och utveckla kunder!

Ansvarsområde:

Det huvudsakliga ansvaret som Account Manager är att identifiera och bearbeta nya kunder med målsättningen att skapa ökad omsättning och lönsamhet. Du breddar även försäljningen mot redan befintliga kunder genom att erbjuda fler lösningar/produkter som Hatteland Technology kan erbjuda.

Arbetsuppgifter:

  • Samarbeta med säljteamet för att utveckla och växa företagets kundbas.
  • Assistera Key Account Managers i teamet att serva våra största och viktigaste kunder.
  • Vidareutveckla din egen kundportfölj, och bygga nya tillväxtkunder.
  • Arbeta aktivt med att förstå kundernas behov och vara nära kunden med täta kontakter via telefon-, digitala- och fysiska möten.
  • Vara kundens one-point-of contact inn mot resten av organisationen.
  • Uppdatering av kunden om status på nya produkter, lösningar, beställningar, leveranser m.m.
  • Försäljning- och orderregistrering, samt uppdatering av CRM och säljsystem
  • Utveckla dig själv i säljarrollen via coachning, försäljning- och produktträning samt egenutveckling

Utbildning:
Vi ser helst att du har en utbildning inom IT, teknik eller elektronik.

Erfarenhet och kunskap:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är i början av din säljkarriär samt vill utvecklas vidare inom försäljning. Du har en god kunskap om datorer och IT hårdvara. B-kortkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Din profil:
Vi söker dig som brinner för att arbeta med försäljning och som motiveras av att serva och utveckla kunder. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet sedan tidigare med en förmåga att fånga upp nya affärsmöjligheter. Du trivs både av att jobba i team samt när du har utrymme att driva ditt eget arbete utifrån uppsatta försäljningsmål. Som person du social, engagerad och intresserad av att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer..

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här