Account Manager, Sweden


Vi söker dig som brinner för att arbeta med teknisk försäljning och som motiveras av att analysera och förstå kunden behov.

Vi söker nu en Account Manager vars huvuduppgift är att arbeta med nykundsbearbetning samt vidareutveckla redan befintlig kundportfölj. Du utgår från kontoret i Täby som du delar med 16 kollegor. Du är aktiv på marknaden och är ute på kundbesök ett par dagar i veckan. Hos Hatteland Technology erbjuds du möjligheten att få arbeta med tekniska lösningar inom computing- och visionsystem som ligger i teknologisk framkant. Du får en fantastisk möjlighet att sälja in unika produktutvecklingsprojekt då bolaget har en egen R&D avdelning och en egen fabrik för tillverkning.


Du trivs när du får utrymme att driva ditt eget arbete utifrån uppsatta försäljningsmål!

Ansvarsområde:

Det huvudsakliga ansvaret som Account Manager är att identifiera och bearbeta nya kunder med målsättningen att skapa ökad omsättning och lönsamhet. Du breddar även försäljningen mot redan befintliga kunder genom att erbjuda fler lösningar/produkter som Hatteland Technology kan erbjuda.

Arbetsuppgifter:

  • Identifiera och arbeta aktivt med nykundsbearbetning inom de marknader där Hatteland Technology är verksamma
  • Genomföra försäljning samt vidareutveckla befintliga kunder genom att bredda försäljningen till att omfatta en större del av Hatteland Technologys omfattande erbjudande
  • Skapa tillväxt med ökad omsättning och lönsamhet baserat på en egen försäljningsbudget
  • Jobbar kontinuerligt nära kunderna med regelbundna kontakter både genom fysiska besök och virtuella möten.
  • Jobba tillsammans med dina kollegor för att skapa mervärden till kunderna.
  • I huvudsak arbeta med försäljning som omfattar hårdvarulösningar såsom; industriella servrar, embedded och Panel-PC produkter, men även våra kompletterande produkter så som sensorer, visionprodukter (nätverkskameror), mjukvaror, displayer och vår tjänsteportfölj.

Utbildning:
Vi ser helst att du har en utbildning inom IT, teknik eller elektronik.

Erfarenhet och kunskap:
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är i början av din säljkarriär samt vill utvecklas vidare inom försäljning. Du har en bred kunskap om datorer och IT hårdvara. B-kortkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för att arbeta med teknisk försäljning och som motiveras av att analysera och förstå kunden behov. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet sedan tidigare med en förmåga att fånga upp nya affärsmöjligheter. Du trivs när du får utrymme att driva ditt eget arbete utifrån uppsatta försäljningsmål. Som person du social, engagerad och intresserad av att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan stillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här