image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1

Fortinet frokost event 6. mars 2024

Velkommen til Fortinet frokostseminar!

I samarbeid med Fortinet og Exclusive Networks holder vi frokostseminar onsdag 6. mars 2024.

Vi serverer frokost fra kl 08.30 på våre kontorer på Lysaker onsdag 6 mars, og holder på til ca kl 11.00.

Håper du har tid og anledning til å komme. Vi har med Vegard Lystad fra Fortinet, i tillegg til Camilla og Gøran fra Hatteland Technology.

Velkommen!

Agenda for dagen

Fortinet gjør en kort introduksjon av FortiSwitch og forteller hvorfor akkurat Switch er det raskest voksende produkt segmentet i Fortinet 6 år på rad!

Fokusområder vil være NAC, OT sikkerhet, Dynamic Ports og automatisering. 

Fortiswitch Secure Access

FortiSwitch Secure Access-serien leverer enestående sikkerhet, ytelse og håndterbarhet. Sikker, enkel og skalerbar, FortiSwitch er riktig valg for hackerbevisste bedrifter av alle størrelser. Tett integrert i Fortinet Security Fabric, via FortiLink, kan FortiSwitch håndteres direkte fra FortiGates velkjente grensesnitt. Denne "single pane of glass" gir fullstendig synlighet og kontroll av brukere og enheter i nettverket, uansett hvor de er tilkoblet. Dette gjør FortiSwitch idealisk for SD Branch-implementeringer med applikasjoner som strekker seg fra datamaskinen til datasentret.

fortiswitch

Om Fortinet

Fortinet har løsninger og produkter som møter dagens sikkerhetskrav og utfordringer på en eksepsjonell måte, samt at de opererer i et konkurransedyktig marked. Har du ikke mulighet til å delta? Ta kontakt med våre selgere for mer info og bistand for deres prosjekter

Påmelding via e-post innen fredag 1. mars. Eventet er gratis

Hvor:  Hatteland Technology's kontor i Strandveien 35, 1366 Lysaker

Når: Onsdag 6 mars, kl. 08.30 - 11.00

Tog/buss til Lysaker stasjon eller parkeringshus foran bygget.

Begrenset med plasser - meld deg på nå! Meld fra om eventuelle allergier!

Send påmelding til academy.norway@hattelandtechnology.com

          Ha med følgende info:

          Navn:

          Firma:

          E-post:

          Telefon nr:

 

 

Camilla-2

Camilla Heggelund
Key Account Manager
e-mail