image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1image1
author_avatar_image
by Hatteland Technology
26 Jan 2024
23. januar gikk startskuddet for en miniturné som bør appellere til hele den norske sikkerhetsbransjen. Neste stopp: Trondheim og Bergen.

Tine Thorsen i Hatteland Technology står foran skjermen og presenterer. Anledningen er Bosch/Milestone-samling i Oslo i januar 2023. Hun er kledd i sort. Blå bakgrunn.

Full kontroll: Tine Thorsen sørget for et vellykket arrangement.

 

Det er en mild og fin vinterdag i hovedstaden. Stemningen er god på Sjølyst Møtesenter, som er i ferd med å fylles opp av sikkerhetsfolk fra en rekke ulike aktører. Hatteland Technology, med Tine Thorsen i spissen, har nemlig invitert både selgere, installatører, konsulenter og sluttkunder for å høre om hvordan man kan få det meste – og det beste – ut av kombinasjonen Bosch/Milestone.

Selve arrangementet ledes av Thorsen og Anders Bjerketveit (begge Hatteland Technology), mens Bosch og Milestone står for det faglige innholdet. De sistnevnte er representert av John Ørnebjerg (Bosch), Thore Kyllerud (Bosch), Kaare Koren Røvig (Milestone) og Ole Espen Samuelstuen (Milestone).

 

– Vi gleder oss over at så mange har tatt turen. Spesielt når vi stiller med såpass kompetente folk som John, Kaare og Ole Espen, som kan faget inn og ut deler innsikt jeg vet kommer mange til nytte. Nå ser vi frem til å gjøre det samme i Trondheim og Bergen, sier Tine Thorsen,  Key Account Manager i Hatteland Technology.

Hatteland Technology inviterer til Bosch/Milestone-samling

Oslo: Tirsdag 23. januar 
Trondheim:
Torsdag 25. januar  
Bergen:
Onsdag 7. februar 

Klikk her for flere detaljer og påmelding.

 

Det er en munter gjeng som har møtt opp for å få med seg alle de siste oppdateringene om Bosch sine AI-kameraer, tilhørende metadata og integrasjon med Milestone. I en pause spør vi om en prat med noen heldige utvalgte, og får bekreftet at både samlingen og innholdet innfrir.   

– Jeg liker å møtes på denne måten, i litt mindre rammer. Her møter du kolleger, og konkurrenter selvfølgelig også, alle med samme ønske om å oppdatere seg. Jeg synes det er helt midt i blinken, konkluderer Stellan Johansen, divisjonsdirektør i OneCo Technologies.

Bildet viser Stellan Johansen, divisjonsdirektør i OneCo.

Setter pris på å dele erfaringer med andre fra bransjen:
Stellan Johansen (over), divisjonsdirektør i OneCo,
og Kjell Magne Larsen, (under) Systemforvalter IT i Avinor.

Bildet viser Kjell Magne Larsen, Systemforvalter IT i Avinor..

For selv om arrangementet byr på rikelig med fagstoff, blir det også mange anledninger til å slå av en prat med gamle og nye bekjentskaper. Og Johansen er ikke alene om å verdsette det kollegiale aspektet.

– Det er fint å utveksle erfaringer med de andre systemintegratørene også, i tillegg til å høre hva Bosch og Milestone kommer med, sier Kjell Magne Larsen, Systemforvalter IT Lufthavnsystemer (Avinor).

Et todelt arrangement

Miniturnéen består av tre arrangementer som alle følger samme opplegg. Dagen er delt inn i to hoveddeler, der du står fritt til å melde deg på én eller begge deler av arrangementet.

Del 1 er spesielt relevant for selgere, konsulenter og sluttkunder.

Del 2 er mer teknisk og går dypere inne i produktene fra Bosch og Milestone, med utveksling av hands-on-erfaring og en gjennomgang av tekniske detaljer.

Tanken med arrangementet er å treffe en bred målgruppe, inkludert selgere, installatører, konsulenter og sluttkunder. Uansett hvilken rolle du har, vil du finne verdifull informasjon og muligheter til nettverksbygging.

Bildet viser John Ørnebjerg fra Bosch, som presenterer under Bosch/Milestone-samling i Oslo. I forgrunnen sitter det en interessert forsamling. Bak John er et Hatteland Technology-banner. Stødig formidler: Det avanserte blir forståelig når John Ørnebjerg fra Bosch forklarer.


Anbefaler andre å delta

Deltakerne i Oslo består av aktører med ulik grad av kjennskap til Bosch/Milestone-universet. Blant de mer erfarne finner vi Rune Langholen, som er ansvarlig for produkt- og forretningsutvikling i Avarn Security. Han ser stor nytte i arrangementet, og utdyper gjerne hvorfor.

– Seminaret er viktig for oss fordi vi får en oppdatering på to av våre kjerneprodukter. Vi selger jo mye XProtect fra Milestone, og har levert Bosch i mange år. Det er et produkt vi stoler veldig på. Det er kanskje den beste analysemotoren vi ser. Og nå med den nye AI-motoren er det viktig for oss å se at XProtect tar imot og håndterer metadataene på en god måte, hvilket øker verdiene av våre tjenester, forklarer han.

Bildet viser Rune Langholen, ansvarlig for produkt- og forretningsutvikling i Avarn Security. Han smiler og har på skjorte og dressjakke. Over: Rune Langholen i Avarn Security har lang erfaring med Bosch og Milestone.


«Vil du anbefale andre å delta på dette arrangementet?»

– Ja, det er klart det. Det er en veldig bra arena det Hatteland Technology skaper her. Her ser man jo ikke bare produktene, men også de som står bak, og du får snakket med produsentene og bransjekolleger, utvekslet litt erfaringer. Det er en fin arena for å møtes og diskutere fag, det tekniske, markedsutvikling og trender, avslutter han.

Bergen neste

Den blide gjengen fra Hatteland Technology, Bosch og Milestone, er ikke ferdige med turnéen helt ennå. Fra Oslo går turen videre til Trondheim (25. januar) før den avsluttes i Bergen 7. februar.

Tine Thorsen, som selv har lang erfaring med ulike sikkerhetsløsninger, garanterer at arrangementet er verdt å få med seg. Til nysgjerrige bransjekolleger i Bergen og omegn har hun følgende budskap:

– Dette er en gyllen anledning til å få en oppdatering på noe som angår de aller fleste i bransjen vår. Ikke nøl med å melde deg på, vi har kun et begrenset antall plasser og det blir fort fullt, sier hun og smiler. 

Bildet viser gjengen som sto bak Bosch/Milestone-samlingen. Fra venstre: John Ørnebjerg (Bosch), Thore Kyllerud Bosch), Tine Thorsen (Hatteland Technology), Kaare Koren Røvig (Milestone), Ole Espen Samuelstuen (Milestone)  og Anders Bjerketveit (Hatteland Technology).Snart i Bergen! Fra venstre: John Ørnebjerg (Bosch), Thore Kyllerud Bosch), Tine Thorsen (Hatteland Technology), Kaare Koren Røvig (Milestone), Ole Espen Samuelstuen (Milestone)
og Anders Bjerketveit (Hatteland Technology).

 


Meld deg på i dag! 

Begrenset med plasser - meld deg på nå! Eventet er gratis, men om man har meldt seg på og ikke møter opp, blir man fakturert kr 990,-. Kanselleringsfrist senest 4 dager før eventet.

Send påmelding til academy.norway@hattelandtechnology.com

 

Ha med følgende info:

Navn:
Firma:
Oslo, Trondheim eller Bergen?
Del 1 eller Del 2 (eller begge)
Ønsker du lunsj? ja / nei
Allergier:
E-post:
Telefon nr:

………..

 

 

You May Also Like